Even voorstellen

Mijn naam is Angélique Kats en ik ben geboren in Meppel (1972). In 2010 besloot ik, na een carrière binnen de retail (7 jaar) en de financiële wereld (12 jaar), dat het tijd was voor mijn eigen bedrijf. Tijd om aandacht te besteden aan dat wat ik het allerleukste vind om te doen. Dat heb ik vertaald in mijn missie & visie, die hieronder staan weergegeven.

Mijn bedrijfsnaam is STAKADO en dat is een afkorting voor Ontwikkeling Door A. KATS, maar dan achterstevoren geplaatst.
Net als ikzelf net even anders.

Mijn missie is om te helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van talent op persoonlijk en professioneel gebied om daardoor bewustwording van eigenwaarde en marktwaarde te realiseren.

Mijn visie is dat ik geloof dat in elk individu talent aanwezig is en dat dit talent in een passende omgeving door aandacht en ontwikkeling kan zorgen voor geluk.
Ik geloof dat elk individu gelukkiger zal zijn wanneer er bewustwording is van eigen talent(en) en er gelegenheid is deze in te zetten in de eigen (werk)omgeving.
En ik geloof dat organisaties met aandacht voor en ontwikkeling van aanwezig talent het verschil kunnen maken om tot onderscheidende prestaties te komen.

Mijn kernwaarden: vrijheid, humor en rechtvaardigheid.

Mijn kwaliteiten: lef, directheid, eerlijkheid, flexibiliteit, oplossingsgerichtheid, resultaatgerichtheid, analytisch vermogen en kwaliteit leveren.

Life isn't about waiting for the storm to pass
it's about learning to dance in the rain.”

- Anoniem -