Volg je eigen weg, dan verdwaal je nooit                            

Sinds juli 2021 ben ik samenwerkende partner bij StapIn.nu en StapIn.fit. Daarmee richten we ons gezamenlijk via training, coaching en persoonlijke ontwikkeling op blijvende gedragsverandering. We zijn ervan overtuigd dat mensen het verschil maken. En om het verschil te kunnen maken, moet je ‘goed in je vel’ zitten. Weten wat je wilt. En daarnaar handelen. Wil je meer weten? Klik dan op het logo.

Meteen contact opnemen? Dat kan via: angelique@stapin.nu


Voor de ontwikkeling en begeleiding van teams is het soms beter om met twee paar ogen te werken. Hiervoor ben ik de samenwerking aangegaan met Erna Velthof MSc van Stuurkracht, coaching en teamontwikkeling. Meer over Stuurkracht weten? Klik op het logo.

Soms is er meer aan de hand dan we zien of kunnen meten, maar voelen we dat relaties, processen niet lekker lopen. Een familieopstelling en een bedrijfsopstelling behoort dan tot de mogelijkheden. We maken zo de zgn. 'onderstroom' zichtbaar.

Meteen contact met ons opnemen kan via:stuurkracht@stakado.nl

Q4Profiles&DISC

Voor het instrument DISC, een persoonlijk gedragsstijlprofiel, maak ik als consultant gebruik van en word ik ondersteund door Q4Profiles. Dit instrument zet ik in bij teamontwikkelling, persoonlijke ontwikkeling en coaching. We kunnen een mooi persoonlijk pakket maken voor jou(w medewerker) met o.a. een ingebonden en digitaal exemplaar van het persoonlijk Gedragstijlprofiel, een mooi gepersonaliseerde notitieboek met tips en trucs om DISC te kunnen gebruiken en de keycard met daarop de hoofdlijnen, zodat je deze er gemakkelijk bij kunt pakken. Meer over deze organisatie weten? Klik op het logo.Sinds 2020 ben ik gecertificeerd Vitality Mind Challenge® (VMC) Coach en werk ik actief samen met het Nationaal Centrum Preventie Sress & Burn-out (NCPSB).Onderdeel van NCOO en NCOW. Meer over deze organisaties weten? Klik op het logo, dat is de link naar de website.Om nou mijn hele LinkedIn profiel over te typen is ook zo wat.

Daarom hierbij de link er naar toe.

CRKBO Register

STAKADO is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) als docent.

Dit betekent dat er wordt voldaan aan de Kwaliteitsode voor Docenten.


Even op een rijtje:

  • MSc Human Resource Management
  • DISC Consultant Gedragstijlprofiel
  • Gecertificeerd VMC® Coach
  • PSYCH-K® Facilitator
  • Gecertificeerd (CEDEO) Professioneel Coach
  • CRKBO geregistreerd Docent